Skip to content

Prijavite se na "Sunčani list"

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!
19. avgust 2023.

POPUST povodom godišnjice SUNCA

Svaki avgust je poseban u SUNCU i podseća nas na početke davne 1929. godine. Sećamo se osnivača majstora Aleksandra Ace i njegove desne ruke Ruže Marinković, svih onih koji su bili deo naše uspešne priče koja traje već 94 godine.

Tim povodom cele nedelje počev od ponedeljka 21. do subote 26.avgusta 2023. godine odobravamo svim kupcima popust od 9,4% na kupovinu stolarije u SUNCU. Ukoliko ste planirali zamenu prozora i vrata pozivamo vas da iskoristite ovu pogodnost i kupite stolariju uz popust.

Još nekoliko godina nas deli od velikog jubileja – čitavog veka od osnivanja male bravarske radionice koja je prerasla u preduzeće sa preko 100 zaposlenih i projektima u celom svetu. Godine se nižu, naše vrednosti ostaju u temeljima priče koja se nastavlja i hrabro ide u susret izazovima novog vremena… 🎇.

Ukoliko do sada niste čuli zanimljivu priču o SUNCU koju rado ovde delimo – istoriji dugoj 94 godine i proizvodima – potražite je na stranicama našeg web sajta suncemarinkovic.com/o-nama/

Omaž istorijatu naše kompanije nalazi se u centralnom delu novog objekta kompanije SUNCE. Možete ga pogledati prilikom posete našem salonu u Kragujevcu. Tu su originali dokumenata iz vremena osnivanja firme, alati, oruđe i fotografije iz daleke 1929. godine.

Možete pogledati i simbol Sunca iskovan u radionici Aleksandra Marinkovića koji je krasio i kameni most u Kragujevcu pre gotovo 100 godina, kao i orao remek delo ruku majstora Ace za koje i dan danas malo ko može na prvi pogled da poveruje da je iskovan od metala 🎇