Skip to content

Roletne

Roletne su dodatni proizvodi za vaše prozore i balkonska vrata koje mogu zaštiti stolariju od spoljašnjih atmosferskih uticaja toplote, vetra, kiše i snega. Pored toga što roletne mogu ulepšati izgled vašeg doma one su idealno rešenje za ljude koji vole da spavaju duže, jer omogućavaju skoro potpuno zamračivanje prostorije.

Roletne
Roletne
Roletne

Izbor boja i dekora

Ukoliko se opredelite za prozore u boji ili dekorima drveta na raspolaganju su vam i roletne u adekvatnom izboru boja i dekora.

Termoizolacija

Zahvaljujući aluminijumskim lamelicama koje su ispunjene poliuretanom kao i roletnama koje u kutiji sadrže termoizolaciju, vaš dom biće dodatno zaštićen od velike hladnoće i nepodnošljive vrućine.

Jednostavna montaža i upravljanje

Možete birati unutrašnje ili spoljašnje kutije roletne sa pogonom na prekidač, daljinski upravljač ili automat sa gurtnom.

Pored roletni u ponudi su i:

venecijaneri ikona

Venecijaneri

Unutrašnja zaštita od Sunca

grilje icon

Grilje

Visoka zaštita stolarije od spoljnih atmosferskih uticaja

solmatic icon

Solomatici

Elegantno uklapanje zaštite od Sunca sa prozorima u boji

velux ikona

VELUX

program zaštite od Sunca i toplote za krovne prozore

Kontakt formular

Poštovani posetioci, ukoliko želite da nam dostavite zahtev za ponudu sa cenama PVC stolarije, alu stolarije ili pratećih proizvoda, želite da naš inženjer uzme meru za novu stolariju, želite više informacija o našim proizvodima i uslugama, ili imate bilo kakva pitanja, molimo Vas da popunite i pošaljete sledeći formular:

Contact Us

Maximum file size: 2.1MB