Skip to content

Pick & Go kupci (Dileri)

Za naše partnere u poslu – firme i pojedince koje se bave ugradnjom stolarije – u kompaniji SUNCE Marinković namenjen je poseban Pick & Go Program. 

Pružite svojim kupcima najbolji kvalitet stolarije po pristupačnim cenama. 

U okviru Pick & Go programa profesionalni i individualni kupci SUNCE stolarije mogu kupiti gotove SUNCE prozore i vrata bez uračunatih troškova transporta i montaže. S obzirom da je program namenjen i distributerima SUNCE stolarije karakterišu ga jedinstvene cene na našem tržištu uz vrhunski kvalitet proizvoda, kao i veoma stimulativna skala rabata.

Prozori su izuzetnog kvaliteta, napravljeni od visoko-kvalitetnih višekomornih PVC profila i sa niskoemisionim staklom punjenim argonom koje je od 2010. godine standardizovano u SUNCU. Kvalitet SUNCE stolarije potvrđuju brojne reference, kao i standardi kvaliteta koju nose svi proizvodi.

Stakljenje prozora u radionici

Stakljenje na presama u radionici omogućava brzu i relativno laku montažu stakala kako na PVC prozorima tako i na aluminijumskim elementima. Prese simuliraju otvore na terenu, s tim što one omogućavaju pozicioniranje prozora i ostale stolarije u apsolutno ispravnom položaju. Tek nakon takve montaže stakala, možemo da kažemo da je prozor u „ispravnom“ stanju. Za ovako ustakljen prozor neće biti potrebno dodatno štelovanje, i neće dolaziti do „spadanja“ krila i kačenja.

Sa druge strane montaža stakala na terenu zahteva, veoma, naporan fizički rad (iznošenje stakala kroz uske prostorije, objekte u izgradnji, gradilišta bez vertikalnog i horizontalnog transporta, takođe i mogućnost povreda i ozleda, itd…). U tako otežanim uslovima, može doći do neadekvatnog stakljenja usled lošeg „kajlovanja“ pozicija što za posledicu ima česta naknadna štelovanja i servisiranja prozora.

Moderni proizvodni pogon uz kontinuiranu osavremenjavanje mašina

Stolarija i prateći proizvodi izrađuju se na najsavremenijem mašinskom parku uz softversku kontrolu što omogućava kapacitet u jednoj smeni od:

Prozora
0 +
Vrata
0
Panela za ulazna vrata
0 m2

Proizvodnja kompanije SUNCE Marinković nalazi se u modernom proizvodno-poslovnom objektu površine 7000m² koji se nalazi u ekskluzivnoj industrijskoj zoni na ulazu u Kragujevac. U objektu se pored proizvodnih hala za aluminijumsku i PVC stolariju nalaze i sve ostale prateće radionice, magacini i službe. U okviru objekta nalazi se moderni prodajni salon opremljen najnovijim uzorcima i materijalima, kao i poseban salon za investitore i partnere.

Postanite naš saradnik

Ukoliko imate svoju kompaniju za prodaju i montažu stolarije, i potreban Vam je pouzdan partner koji Vam može ponuditi proizvod vrhunskog kvaliteta, obratite nam se. Pozivamo Vas da iskoristite ovu fantastičnu mogućnost za saradnju i postanete naš partner. Sve informacije o uslovima, kompaniji i našim proizvodima možete potražiti u sektoru prodaje u Kragujevcu ili našem predstavništvu u Beogradu.

milos janjic

Pick & Go Postanite naš partner - kontakt osoba: