Skip to content
proizvodnja-sunce1
izvoz
pick-and-go-hero
Stakljenje prozora - SUNCE
Proizvodni kapaciteti
Proizvodni kapaciteti

Proizvodni kapaciteti

Proizvodnja SUNCE stolarije je u potpunosti modernizovana i u velikoj meri automatizovana. Vaše nove prozore i vrata proizvodimo na mašinama visoke tehnologije koje nam omogućavaju visoku preciznost, standardizovan kvalitet, kao i veliki kapacitet proizvodnje. Proizvodnja kompanije SUNCE Marinković nalazi se u modernom proizvodno-poslovnom objektu površine 7000m² koji se nalazi u ekskluzivnoj industrijskoj zoni na ulazu u Kragujevac. U objektu se pored proizvodnih hala za aluminijumsku i PVC stolariju nalaze i sve ostale prateće radionice, magacini i servisne službe. U okviru objekta nalazi se moderna upravna zgrada (za koju kažu da je neobično arhitektonsko čudo) i prodajni salon opremljen najnovijim uzorcima i materijalima, kao i poseban salon za investitore i partnere.

Kompanija SUNCE Marinković se bavi izradom, prodajom i montažom:

aluminijum, aluminijum-drvo i PVC prozora;

ulaznih aluminijumskih i PVC vrata

panela za ulazna vrata

strukturalnih, polustrukturalnih fasada

alubond fasade

alubond fasada

staklenih bašta

aluminijumskih staklenih ograda

Al i PVC kliznih vrata

Proizvodni procesi su organizovani u skladu sa standardom kvaliteta ISO 9001:2008 što omogućava ujednačeni kvalitet proizvoda, a svi naši proizvodi nose CE oznaku kvaliteta. Stolarija i prateći proizvodi izrađuju se na mašinama vodećih svetskih proizvođača ( Elumatec, Urban, Haffner …) na efikasnom mašinskom parku uz podršku softvera Klaes. Zahvaljujući softveru „E-prod“ proizvodnja je organizovana po principu „bez papira“.  

Radi se na najsavremenijim mašinama nemačkih i italijanskih proizvođača, koje, pored odlične organizacije, omogućuju kapacitet u jednoj smeni od:

0 +
Prozora
0
Vrata
0 m2
Panela za ulazna vrata