Skip to content

Paneli

Sunce paneli se uklapaju u sve stilove eksterijera i enterijera

SUNCE paneli su sastavljeni od aluminijumskog lima vrhunskog kvaliteta i tvrdo presovanog stirodura, koji svojim izolacionim svojstvima zamenjuje stiropor debljine 5 cm. Osim za svoje potrebe, SUNCE proizvodi panele i uslužno za druge kompanije koje se bave prodajom i ugradnjom stolarije. Panele možete ukrasiti različitim vrstama stakla, ukrasnim lajsnama i pratećim proizvodima što omogućava uklapanje u sve stilove eksterijera i enterijera. Na raspolaganju su Vam i luksuzni inox paneli modernog dizajna koja poseduju jedinstvene estetske kvalitete.

Galerija SUNCE panela

Novi logotip SUNCA

Kontaktirajte nas u vezi panela

Cene panela se kreću od 103 do 165 € za mali panel i između 164 i 330 € za veliki panel u dinarskoj protivvrednosti u zavisnosti od vrste panela.
Kontakt osoba: Suzana Božić
Kontakt telefon: +381 34 330 870 i 065 330 8764

Kontakt formular

Poštovani posetioci, ukoliko želite da nam dostavite zahtev za ponudu sa cenama PVC stolarije, alu stolarije ili pratećih proizvoda, želite da naš inženjer uzme meru za novu stolariju, želite više informacija o našim proizvodima i uslugama, ili imate bilo kakva pitanja, molimo Vas da popunite i pošaljete sledeći formular:

Contact Us

Maximum file size: 5.24MB