Skip to content

Staklene ograde

Sunce ograde dodatno upotpunjuju izgled vašeg doma.

Moderna arhitektura kontinuirano postavlja nove standarde, a jedan od njih su i staklene ograde. Spoj aluminijuma i stakla daje potpuno novu dimenziju kada su ograde u pitanju. Nepotrebni hodnici i skrivena stepeništa nestaju, a njihovo mesto zauzima kombinacija stakla i aluminijuma.

Sa Sunce staklenim ogradama vaš dom dobija na eksluzivnosti. Bilo da je reč o unutrašnjim ili spoljašnjim ogradama, montaža aluminijumskih ograda je predviđena za sve visine i namene, za ekskluzivne poslovne i kvalitetne stambene namene, enterijere i eksterijere.

SUNCE staklene ograde će dodatno ulepšati izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora. Predviđene su za ekskluzivne poslovne i kvalitetne stambene objekte, enterijere i eksterijere. Izuzetnu primenu nalaze prilikom rekonstrukcija potkrovlja, galerija, terasa ili balkona.

Kontakt formular

Poštovani posetioci, ukoliko želite da nam dostavite zahtev za ponudu sa cenama PVC stolarije, alu stolarije ili pratećih proizvoda, želite da naš inženjer uzme meru za novu stolariju, želite više informacija o našim proizvodima i uslugama, ili imate bilo kakva pitanja, molimo Vas da popunite i pošaljete sledeći formular:

Contact Us

Maximum file size: 5.24MB