Skip to content

Garažna vrata

Segmentna i rolo garažna vrata

Savremena industrijska i rezidencijalna garažna vrata dizajnirana su da zadovolje najzahtevnije objekte i kupce. Garažna vrata su projektovana tako da budu izdržljiva i sigurna, i da obezbeđuju da vaša imovina ostane bezbedna i zaštićena. Bilo da vam je potrebno rešenje za garažu, skladište, utovarnu rampu ili komercijalnu garažu, savremena garažna vrata nude niz prilagodljivih opcija, uključujući veličinu, boju i izolaciju, kako bi odgovarale vašim specifičnim potrebama.

Na raspolaganju su vam segmentna garažna vrata i rolo garažna vrata.

Sa fokusom na visokokvalitetne materijale i preciznu izradu garažna vrata su napravljena da izdrže čestu upotrebu i oštre atmosferske uslove. Zahvaljujući poliuretanskom punjenju ostvaruju odličnu termo izolaciju od 1,4 W (m2K) što utiče i na energetsku efikasnost celog objekta.

Nova generacija garažnih vrata proizvedena je od čeličnih sendvič panela punjenih poliuretanom. Zaptivke između panela, na vratima sa strane i u donjem delu vrata sprečavaju prodor prašine, vazduha i vode.

Rolo Garažna Vrata su napravljena od aluminijumskih lamelica punjenih poliuretanom visine 77mm. Završna aluminijumska lamella je sa gumom. Rolo vrata se skupljaju na vrhu u aluminijumsku kutiju 300x300mm ili 350x350mm. Možete birati boju vrata iz RAL kataloga boja. Elektro motor za rolo vrata fi 70 140 nm. sa centralom i dva daljinca.

Kontakt formular

Poštovani posetioci, ukoliko želite da nam dostavite zahtev za ponudu sa cenama PVC stolarije, alu stolarije ili pratećih proizvoda, želite da naš inženjer uzme meru za novu stolariju, želite više informacija o našim proizvodima i uslugama, ili imate bilo kakva pitanja, molimo Vas da popunite i pošaljete sledeći formular:

Contact Us

Maximum file size: 5.24MB