Posao

Mi smo porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom aluminijumske, PVC i aluminijum/drvo stolarije sa tradicijom poslovanja od 1929. godine. Kao kompanija koja je orijentisana na stalni razvoj i inovatnivnost tražimo perspektivne, stručne i obrazovane kadrove. Ukoliko ste zainteresovani za rad u modernom preduzetničkom okruženju pošaljite prijavu na naše aktuelne konkurse i bazu podataka kandidata putem e-maila konkurs@suncemarinkovic.com

Otvoreni konkursi

Ako želite da postanete deo tima SUNCA, pogledajte aktuelne konkurse

Pridružite se našem timu

Pošaljite nam CV za bazu kandidata za posao ili bazu podataka za radnu praksu u SUNCU

Praksa u SUNCU

Program za studente
Program je namenjen studentima i mladim diplomcima fakulteta i organizuje se u SUNCU u zavisnosti od potreba i interesovanja. U okviru prakse studenti se upoznaju sa poslovanjem u modernom preduzetničkom okruženju. Usavršavanje i sticanje prakse u SUNCU je predviđeno za zainteresovane studente Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka, Mašinskog fakulteta, Građevinskog, kao i za studente svih fakulteta za menadžment i biznis. Ukoliko ste zainteresovani za praksu u našoj kompaniji prijavu i van konkursa možete poslati na e-mail konkurs@suncemarinkovic.com uz naznaku „Praksa za studente“.

Izrada akademskih radova
Kompanija SUNCE i njeni zaposleni stoje na raspolaganju studentima i mladim diplomcima fakulteta kada je reč o studijama slučaja, seminarskim, diplomskim, master i drugim akademskim radovima. Ukoliko ste zainteresovani za učešće u ovom programu SUNCA i želite da obradite u svom radu primer poslovanja naše kompanije, potrebno je da nam svoja pitanja pošaljete na e-mail office@suncemarinkovic.com (molimo Vas da prilikom planiranja predvidite rok od minimum 3 dana za odgovor) ili zakažete posetu preko istog e-maila.