Skip to content

Prijavite se na "Sunčani list"

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!
2. jul 2024.

Kako odabrati najbolji PVC prozor?

Kada razmišljate o zameni stolarije i razmatrate više ponuda imajte u vidu da odabir kvalitetnog PVC profila za prozore može biti ključan za poboljšanje energetske efikasnosti, sigurnosti i estetike vašeg doma. Sunce Marinković nudi tri izvanredne opcije koje zadovoljavaju vaše različite želje i potrebe objekta, a upravo od toga i zavisi koji ćemo vam PVC profil preporučiti. Evo sažetog pregleda naših vrhunskih PVC prozora kako biste mogli da donesete informisanu odluku, a za detaljnije informacije možete potražiti na našem web sajtu suncemarinkovic.com ili od naših savetnika za prodaju.

Frida PVC Prozori – Više Svetlosti za Vaš Dom 🌟

Ako tražite prozore koji unose više prirodnog svetla u vaš dom, Frida PVC prozori su pravi izbor za vas. Ovi prozori proizvođača Aluplast imaju izuzetno tanak profil sa 6 komora, što omogućava čak 16% više svetlosti u vašem prostoru. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji ojačanja Powerdur i tvrdim dihtungom, Frida prozori nude izuzetnu stabilnost i pojačane sigurnosne karakteristike. Površine u aludec i woodec bojama su ne samo estetski privlačne već i 10 puta otpornije na grebanje i habanje. Saznajte više na stranici FRIDA.

Iskra PVC Prozori – Optimalna Izolacija i Dizajn

Za one koji traže optimalnu izolaciju i fleksibilan dizajn, Iskra PVC prozori su idealno rešenje. Sa 5 komora i srednjim dihtungom, Iskra prozori pružaju vrhunsku izolaciju sa odličnim Uw faktorom, čineći ih energetski efikasnim. Dostupni su u širokom spektru boja i nude opciju dodavanja aluminijumske obloge sa spoljašnje strane, što omogućava dodatnu fleksibilnost u dizajnu i funkcionalnosti. Saznajte više na stranici ISKRA.

Eco+ PVC Prozori – Ušteda Energije i Novca 💡

Ako vam je prioritet ušteda energije i smanjenje troškova, Eco+ PVC prozori su pravi izbor. Sa niskoemisionim staklom, ovi prozori pomažu uštedu energije tokom cele godine, smanjujući troškove grejanja zimi i hlađenja leti. Investicija u Eco+ prozore donosi dugoročne uštede i doprinosi zaštiti životne sredine, čineći vaš dom energetski efikasnijim i ekološki prihvatljivijim. Saznajte više na stranici EKO+.

Salvador PVC Prozori – Savršena Kombinacija PVC-a i Aluminijuma 🏠

Za one koji žele najbolje od oba sveta, Salvador PVC prozori nude kombinaciju PVC-a i aluminijuma. Napravljeni od nemačkog PVC profila Rehau sa aluminijumskom oblogom, ovi prozori pružaju izuzetnu energetsku efikasnost, estetiku i širok izbor boja. Aluminijumska obloga sa spoljašnje strane daje najbolje karakteristike aluminijuma, dok PVC deo osigurava odličnu izolaciju. Saznajte više na stranici SALVADOR.

Bilo da tražite moderan dizajn, optimalnu izolaciju ili uštedu energije, Sunce Marinković ima u ponudi savršen PVC prozor za vaš dom. Naši Frida, Iskra, Eco+ i Salvador PVC prozori nude različite prednosti koje će unaprediti vaš dom na više načina. Posetite našu stranicu za više informacija i odaberite prozor koji će najbolje zadovoljiti vaše potrebe!