Skip to content

Zašto SUNCE

Ponosni smo na veliku mrežu saradnika i distributera u našoj zemlji, EU i zemljama širom sveta. 

Dogovor kuću gradi

SUNCE mrežu čini više od stotinu partnera, distributera, saradnika i partnera u zemlji i inostranstvu. Ukoliko želite da postanete deo naše mreže saradnika u zemlji ili inostranstvu na raspolaganju smo vam za dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko imate svoju kompaniju za prodaju i montažu stolarije, a potreban Vam je pouzdan partner koji Vam može ponuditi proizvod vrhunskog kvaliteta i brzi rok isporuke, obratite nam se. Sve informacije o uslovima, kompaniji i našim proizvodima možete dobiti od savetnika za prodaju specijalizovanih za saradnju sa B2B sektorom i za izvoz.

Kontakt osoba

Zašto saradnja sa SUNCEM?

Kvalitet i standardi

Atestirana SUNCE stolarija se proizvodi na savremenim mašinama i obradnim centrima uz poštovanje evropskih standarda kvaliteta.

Kapacitet proizvodnje

Proizvodimo stolariju na najsavremenijim mašinama nemačkih i italijanskih proizvođača, koje omogavaju kapacitet u jednoj smeni od 200 prozora i 30 vrata.

Tradicija poslovanja

SUNCE je porodična kompanija koja posluje gotovo 100 godina na temeljima vrednosti u koje čvrsto verujemo.

Okov

Kvalitetan okov

Visoko kvalitetan okov Siegenia je Ferari među okovima, nema "B" verziju i omogućava dugotrajno funkcionisanje stolarije.

Dugoročna rešenja za vaše kupce

Našim kolegama iz sektora prodaje se možete obratiti ukoliko Vam je potreban savet vezan za izbor prozora i vrata ili ako želite da proanaliziramo Vašu investiciju u SUNCE stolariju. Naše kolege će Vam predložiti moguća rešenja i predložiti najbolju kombinaciju profila, stakla i okova za vaš.

SUNCE prozori - širok izbor profila

Šta krajnji kupci kažu o SUNCE stolariji

„Ne čuje se zvuk sa ulice, ne duva kroz prozore. Smrzavala sam se, a sada nama je toplije zimi, a leti je hladovina. Milina jedna, lakše dišem.“

Play Video

Sigurna investicija

Desetogodišnja garancija na postojanost profila stolarije najboljeg nemačkog proizvođača omogućiće vašim kupcima da bezbrižno uživaju u svim pozitivnim karakteristikama SUNCE stolarije. Garancija na staklo traje pet godina, a na okove je tri godine.

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam zahtev za posetu

Popunite formu i POŠALJITE NAM ZAHTEV ZA POSETU u sedištu kompanije i proizvodnji ili sastanak. Vaš zahtev biće prosleđen kolegama iz B2B sektora koji će Vas kontaktirati kako bi dogovorili termin posete koji Vam najviše odgovara

Ili posetite naše salone u Kragujevcu, Požarevcu, Beogradu, Jagodini i Aranđelovcu gde možete pogledati uzorke SUNCE prozora.

Kontakt formular

Poštovani posetioci, ukoliko želite da nam dostavite zahtev za ponudu sa cenama PVC stolarije, alu stolarije ili pratećih proizvoda, želite da naš inženjer uzme meru za novu stolariju, želite više informacija o našim proizvodima i uslugama, ili imate bilo kakva pitanja, molimo Vas da popunite i pošaljete sledeći formular:

Contact Us

Maximum file size: 2.1MB