Skip to content

Prijavite se na "Sunčani list"

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!
4. decembar 2021.

Zamena prozora i vrata u toku zime

Pred kraj godine dosta kupaca se interesuje i pita da li kompanija SUNCE radi zamenu prozora u toku zime. Možda će vas iznenaditi, ali odgovor je uvek DA. U stvari često kupcima kažemo da postoji nekoliko važnih prednosti zamene stolarije u toku hladnog vremena.

Sa savremenim sredstvima za montažu prozora i vrata ne morate više čekati proleće i toplo vreme da biste postavili novu stolariju ili nastavili sa radovima na novom objektu. Kod montaže u toku zimskih dana koriste se savremeni instalacioni materijali koji mogu podneti temperaturne promene od – 20 do + 40°C, odnosno materijali koji su prilagođeni radovima na nižim temperaturama. Na taj način se montaža stolarije u toku zime po kvalitetu ne razlikuje od montaže u toku ostatka godine.

Kupac prozora van sezone

Svi znamo da kupovina robe van sezone donosi brojne popuste i olakšice. Oko nove godine uvek je aktuelan novogodišnji popust od 10%, a dodatne povoljnosti donosi i avansno plaćanje u gotovini.

Jednostavnost montaže

Montaža prozora se zimi obavlja kvalitetno kao i u toku leta. PVC se minimalno širi/skuplja na toploti ili hladnoći, za razliku od drveta, što znači da na njega gotovo i ne utiču promene godišnjih doba. Takođe, ozbiljne kompanije ulažu u kvalitetne materijale i alate za montažu koji osiguravaju dolično dihtovanje i ugradnju.

U toku zime mnogo je lakše otkriti eventualne propuste u montaži oko ivice štoka, jer će svaki prodor hladnog vazduha moći lako da se otkrije rukom, a formiraće se i kapljice vode na prozoru kod mesta koje nije dobro zadihtovano.

Fleksibilni rokovi

Još jedan važan razlog za kupovinu prozora u toku zime je velika fleksibilnost kada je izbor termina, datuma i vremena montaže. Iako, u SUNCU planiramo proizvodnju tako da kupac svoju novu stolariju dobije u što kraćem roku, kupac može van sezone odabrati gotovo bilo koji dan za instalaciju, što je veoma važno posebno ukoliko se zamena prozora vezuje za druge radove na objektu.

Ne morate brinuti ni za gubitke energije u toku montaže. Posao zamene stolarije je organizovan tako da se odmah po skidanju starih montiraju novi prozori i vrata, što maksimalno skraćuje period kada je vaš dom bez stolarije

„Ukoliko želite da zakažete zamenu starih prozora pozovite nas na 034/330-870 ili nas kontaktirajte na e-mail office@suncemarinkovic.com. Poslaćemo naše iskusne inženjere koji će vam dati najbolji savet u vezi sa izborom stolarije u skladu sa potrebama vašeg doma ili poslovnog prostora, pokazati uzorke, kataloge ili referentne objekte, kao i odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi sa zamenom stolarije. „