Skip to content

Prijavite se na "Sunčani list"

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!
7. mart 2021.

Sigurnosna vrata SCHILD

U ponudi kompanije SUNCE Marinković su i Schild sigurnosna vrata za stanove. Uzorke možete pogledati u salonu prodaje u Jagodini, Kragujevcu, a od skoro i u Beogradu.

Schild vrata karakteriše visok nivo sigurnosti i kvaliteta izrade. Potpuno su prilagođena merama otvora vrata vašeg doma i napravljena od čeličnih profila što omogućava izuzetnu otpornost i čvrstinu. Vrata su preko ankera pričvršćena za zid što garantuje povećanu sigurnost i sprečava odvaljivanje vrata od strane provalnika. Krilo Schild vrata je teško oko 80kg, ali se veoma lako zatvara i otvara jer ga nose kovane šarke preko kugličnih ležajeva.

Sigurnost

Poseban sigurnosni aspekt Schild vrata dobijaju zahvaljujući bravi sa EURO cilindrom, zaključavanjem u čak 8 tačaka (5 pokretnih šipova i 3 fiksna) i blokadom kvake u zaključanom položaju što garantuje bezbednost doma. Špijunka je širokougaona, tako da se može videti veliki deo prostora ispred vrata. Čelični HV lim preko krila sa spoljašnje strane onemogućava provalnika da probije krilo i tako uđe u vaš stan.

Estetika

Pored sigurnosti Schild vrata su i dizajnerski prilagođena zahtevima kupaca. U univer varijanti vrata su u teksturi drveta koju je moguće kombinovati sa bojom štoka i AL profila. Vrata u jednobojnoj varijanti su napravljena od MDF ploča bojenim poliuretanskim bojama po RAL karti, što kupima pruža veliki izbor boja. Šarke su obojene poliuretanskim bojama, a preko njih se postavlja PVC navlaka u sivoj boji ili poliuretanskim bojama po RAL karti. Hrastov prag sa vidljivom teksturom u prirodnoj boji drveta lako se uklapa u enterijer i eksterijer vašeg doma.

Izolacija

Krilo Schild sigurnosnih vrata je ispunjeno izolacijom od 5cm tako da omogućava pored termo i zvučnu izolaciju koja je naročito važna stanovnicima gradova, ali i manjih mesta i sredina.

Saznajte više pozivom na broj 034/330-870