Skip to content

Prijavite se na "Sunčani list"

Najnovije informacije u Vašem inbox-u!
13. avgust 2022.

Sigurnosna ulazna vrata

Sigurnosna vrata su jedan od odličnih načina da sprečite provale u stan ili kuću. Na meti lopova su uglavnom stanovi sa vratima i bravama za koje je potrebno minimalno vremena da se obiju.

U starijim stambenim zgradama najčešće su ugrađivana ulazna vrata lošeg kvaliteta, odnosno veoma slaba vrata koja se lako mogu obiti, polomiti ili iskriviti. Ukoliko brinete za sigurnost svog doma i želite da izbegnete neprijatnosti i stres predlažemo da prva mera bude montaža vrata sa sigurnosnim karakteristikama.

U našoj ponudi su Schild sigurnosna vrata za stanove koja karakteriše visok nivo sigurnosti i kvaliteta izrade. Schild vrata su tako dizajnirana da kvalitetnim materijalom i delovima obezbeđuju najslabije tačke ulaznih vrata koje su najčešće na meti provalnika.

Na primer čelični HV lim preko krila sa spoljašnje strane onemogućava provalnika da probije krilo i tako uđe u vaš stan. Zatim, vrata su napravljena od čeličnih profila i preko ankera pričvršćena za zid što sprečava odvaljivanje vrata štanglom ili pajserom od strane provalnika. Poseban sigurnosni aspekt Schild vrata imaju zahvaljujući bravi sa EURO cilindrom koja ima zaključavanje u čak 8 tačaka (5 pokretnih šipova i 3 fiksna) i blokadom kvake u zaključanom položaju.

Potpuno su prilagođena merama otvora vrata vašeg doma i napravljena od čeličnih profila što omogućava izuzetnu otpornost i čvrstinu. Poseban sigurnosni aspekt Schild vrata dobijaju zahvaljujući bravi sa EURO cilindrom, zaključavanjem u čak 8 tačaka (5 pokretnih šipova i 3 fiksna) i blokadom kvake u zaključanom položaju što garantuje bezbednost doma. Špijunka je širokougaona, tako da vam daje pregled većeg dela prostora ispred ulaznih vrata.