Skip to content

SUNCE STOLARIJA

SIGURNA INVESTICIJA koja se isplati

PLAĆATE VISOKE RAČUNE ZA STRUJU I GREJANJE TOKOM CELE GODINE?

Želite da smanjite troškove, poboljšate sigurnost svog doma i dodatno ga ulepšate?

Zamenom stare stolarije novim SUNCE prozorima i vratima na jednostavan način možete uštedeti i do 1000e godišnje na troškovima grejanja, hlađenja doma i održavanja stolarije.

Zašto SUNCE stolarija

1

Toplotna i zvučna izolacija

Sa SUNCE stolarijom dobijate topliji i sigurniji dom zaštićen od buke spolja.

2

Jednostavno održavanje

Dodatno štedite vreme i novac jer SUNCE stolarija zahteva minimalno održavanje.

3

Poverenje kupaca

Proverite zašto je SUNCE proizvodima i uslugama zadovoljno preko 95% naših kupaca.

energetski efikasni prozori

Kako štedi SUNCE stolarija

Visokokvalitetni, energetski efikasni prozori i vrata su odlična insvesticija i dugoročno rešenje za Vaš dom. PVC stolarija idealno dihtuje, smanjuje potrebu za dodatnim grejanjem zimi i hlađenjem tokom leta, čemu značajno doprinose i niskoemisiona stakla punjena argonom koja u SUNCU dobijate uz svaki kupljeni prozor gratis, odnosno bez doplate.

SUNCE stolarija ne zahteva farbanje i lakiranje tako da ćete uštedeti značajna sredstva i na bojama za drvo i majstorima. SUNCE stolarija se jednostavno održava, dovoljno je da par puta godišnje ili po potrebi obrišete mokrom krpom – i to je sve. 

Dugoročna rešenja za vaš dom

SUNCE pruža podršku svojim kupcima u toku i nakon kupovine stolarije. Inžernjerima SUNCA se možete obratiti ukoliko Vam je potreban savet vezan za izbor prozora i vrata ili ako želite da proanaliziramo Vašu investiciju u SUNCE stolariju. Naš stručni tim će Vam predložiti najbolja moguća rešenja i predložiti najbolju kombinaciju profila, stakla i okova za vaš.

SUNCE PROZORI – TOPLI DOM

Šta krajnji kupci kažu o SUNCE stolariji

„Ne čuje se zvuk sa ulice, ne duva kroz prozore. Smrzavala sam se, a sada nama je toplije zimi, a leti je hladovina. Milina jedna, lakše dišem.“

g-đa Borika

Play Video

Sigurna investicija u vaš dom

SUNCE stolarija

Desetogodišnja garancija

Desetogodišnja garancija na postojanost profila stolarije najboljeg nemačkog proizvođača omogućiće da bezbrižno uživate u svim pozitivnim karakteristikama SUNCE stolarije. Garancija na staklo traje pet godina, a na okove je tri godine.

Servisna služba vama na usluzi

Nakon kupovine stolarije naša servisna služba je na terenu i u najkraćem roku reaguje na svaki zahtev za popravku ili doradu u okviru i van garantnog roka.

Besplatna ponuda za Vaš dom

BEZ OBAVEZA

Popunite formu i POŠALJITE NAM ZAHTEV ZA POSETU INŽENJERA I BESPLATNU PONUDU. Vaš zahtev uzećemo u obradu i kontaktirati Vas kako bi smo dogovorili termin posete koji Vam najviše odgovara

Ili posetite naše salone u Kragujevcu, Požarevcu, Beogradu, Jagodini i Aranđelovcu gde možete pogledati uzorke SUNCE prozora, odabrati prateće proizvode i konsultovati se sa našim savetnicima prodaje o najboljem izboru stolarije za vaš dom.

Kontakt formular

Poštovani posetioci, ukoliko želite da nam dostavite zahtev za ponudu sa cenama PVC stolarije, alu stolarije ili pratećih proizvoda, želite da naš inženjer uzme meru za novu stolariju, želite više informacija o našim proizvodima i uslugama, ili imate bilo kakva pitanja, molimo Vas da popunite i pošaljete sledeći formular:

Contact Us

Maximum file size: 5.24MB