Skip to content

Aktuelne akcije

Uvek niže cene u SUNCU

uvek-nize-cene-u-suncu

SUNCE je uvek na vašoj strani i daje vam mogućnost da uz konkurentsku ponudu za stolariju dobijete prozore i vrata istog ili sličnog kvaliteta po nižoj ceni. Ukoliko menjate stolariju verovatno ste ponudu tražili od nekoliko proizvođača. Mi vam nudimo mogućnost da sa konkurentskom ponudom dođete u jedan od naših salona i dobijete nižu ponudu u odnosu na konkurentsku za stolariju koja je istog ili sličnog kvaliteta. 

 

Kad se radi o elementima prozora to su:

  • Okov prozora u rangu SIEGENIA TITAN AF najnovije generacije
  • Ručice prozora u rangu švajcarskog brenda Hoppe sa secustic funkcijom
  • PVC profil prozora u rangu brendova VEKA i KOMMERLING

Za više informacija kontaktirajte naše salone u Kragujevcu, Beogradu, Jagodini, Požarevcu i Aranđelovcu preko centrale na broj 034/330-870.

Popust za DOBRE KOMŠIJE

sunce komsije
Naša akcija za DOBRE KOMŠIJE se nastavlja i u novoj godini. Za komšije koje su složne pripremili smo lep popust na zamenu stolarije. Ukoliko sa svojim dobrim komšijama kupite novu SUNCE stolariju dobijate popust od 15%. Popust se odnosi na kupovinu stolarije za dva i više prijavljenih stanova.
Saznajte više od naših savetnika prodaje u salonima SUNCE ili na broj 034330870.

VELUX akcija

Navikli smo već na sjajne VELUX akcije, a ovog puta svaki kupac dobija besplatno MHL spoljnu mrežicu za zaštitu od toplote besplatno kupovinom bilo kog Standard ili Standard Plus krovnog prozora sa BDX termo i hidroizolacionim setom. MHL spoljna mrežica za zaštitu od toplote je veoma korisna tokom vrelih letnjih dana, pa je savršeni dodatak svakom krovnom prozoru. Uz VELUX akciju dobijate je GRATIS, a akcija traje do kraja oktobra, tačnije do 31.10.2023. godine.
Za sve dodatne informacije i naručivanje krovnih prozora obratite se našim savetnicima za prodaju na centralni broj telefona 034/330-870 ili u predstavništvima u Beogradu, Jagodini, Kragujevcu, Aranđelovcu i Požarevcu.